HOUTHOFF BURUMA
EVENTS

2017

HOUTHOFF BURUMA ORGANISEERT MET REGELMAAT UITEENLOPENDE EVENEMENTEN VOOR RELATIES EN CLIËNTEN. HIERONDER WORDEN ENKELE AANKOMENDE EVENTS UITGELICHT. INDIEN HET ONDERWERP JE AANSPREEKT KUN JE DAT AANGEVEN, ZODAT WIJ JE OP DE HOOGTE KUNNEN HOUDEN.

Heb je vragen over een van de events, neem dan contact op met team Events via
events@houthoff.com of
 +31 20 605 62 46.

WORKSHOP EU LITIGATION
IN NATIONAL COURTS

Tijdens de workshop EU Litigation in National Courts die plaatsvindt in Brussel wordt onder andere ingegaan op de mogelijkheden die het Nederlandse recht biedt om een proefprocedure te starten met als doel, middels een prejudiciële procedure, vragen voor te leggen aan het Hof van justitie van de Europese Unie over de uitleg of geldigheid van Euro- pees recht. De workshop is met name gericht op advocaten en juristen werkzaam voor of bij grote ondernemingen die geconfronteerd kunnen worden met vragen over de interpretatie of de geldigheid van Europese regelgeving en deze vragen via een geschikte jurisdictie aan het Hof van Justitie van de Europese Unie willen voorleggen.

Aansluitend vindt de jaarlijkse Summer Cocktail plaats in De Warande waar onze Brusselse relaties elkaar ontmoeten.

Datum: 22 juni 2017
Locatie: Brussel

Interesse tonen

 

HOUTHOFF PENSION BRIEFINGS

Onder de titel Houthoff Pension Briefings (HPB) organiseert de Pension Sector Group jaarlijks een reeks van vier ontbijtsessies voor bestuurders, directeuren en andere leidinggevenden, en beslissers binnen de pensioenwereld. Tijdens deze bijeenkomsten wordt men op de hoogte gebracht van de actuele juridische risico’s en vraagstukken binnen de pensioensector.

Data: 4 april, 13 juni, 12 september, 12 december

Interesse tonen

BEDRIJFS-
JURISTEN MONITOR

De toekomst van de bedrijfsjurist was het onderwerp van gesprek tijdens de laatste editie van de Bedrijfsjuristen Monitor. Jaarlijks wordt dit netwerkevent voor de Nederlandse bedrijfsjurist georganiseerd door Houthoff Buruma in samenwerking het NGB. Ook dit jaar zullen we samen met vooraanstaande trendwatchers vooruitblikken.

Datum: 11 december 2017

Interesse tonen

Round Tables

VOOR BESTUURDERS EN TOEZICHT-
HOUDERS

Regelmatig organiseren we Round Tables voor bestuurders en toezichthouders. Actuele onderwerpen worden aangesneden en sporen met prikkelende stellingen een levendige discussies aan. We nemen de Chatham House rules in acht wat zorgt voor een optimaal klimaat om kennis te delen. Indien u, als bestuurder of toezichthouder, een uitnodiging wenst te ontvangen, dan kunt u een bericht sturen naar events@houthoff.com. Vermeldt hierbij uw functie en/of commissariaten met een link naar uw uitgebreidere profiel, zodat u alleen uitnodigingen ontvangt voor Round Tables die bij uw profiel passen.

EVENT VOOR CORPORATE VROUWEN

Een inhoudelijke bijeenkomst voor vrouwen aan de top. Tijdens het inhoudelijke deel van het programma reageren de deelnemers op prikkelende stellingen over actuele onderwerpen die een brede relevantie hebben. Na het inhoudelijk gedeelte wordt de middag afgesloten met een exclusieve rondleiding in het Stedelijk Museum gevolgd door cocktails.

Datum: 3 oktober

Interesse tonen

SEMINAR CASSATIE & OVERHEID

Tijdens het seminar Cassatie en overheid komen onderwerpen aan de orde zoals contracteren met en door de overheid, overheidsaansprakelijkheid en de rechtsmachtsverdeling tussen de civiele rechter en de bestuursrechter. Deze onderwerpen worden mede vanuit cassatierechtelijk perspectief belicht. Het seminar is interessant voor zowel advocaten, (contractpartijen van) overheden als hun verzekeraars.

Data: 5 oktober en 12 oktober

Interesse tonen

 

PROVADA DINER

Jaarlijks organiseert Houthoff Buruma het Provada Diner, dat inmiddels een begrip is onder onze vastgoedrelaties. Zoals ieder jaar vindt ook dit jaar het diner plaats op de openingsdag van de Provada Beurs.

Datum: 30 mei 2017

Interesse tonen

RENEWABLE ENERGY

In samenwerking met ons internationale netwerk wordt het Renewable Energy seminar georganiseerd voor investeerders en andere nanciële belanghebbenden in de renewable energy sector. We richten ons tijdens dit seminar op wind (land en zee) en zon, en bespreken vanuit verschil- lende invalshoeken (bank, investeerders, ondernemingen uit de energie- sector) de ontwikkelingen in de diverse markten.

Deelnemende kantoren: Noerr (Duitsland), Legance (Italië), Gomez Acebo Y Pombo (Spanje).

Datum: 5 juli 2017
Locatie: Londen

Interesse tonen

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur