OP DE HOOGTE

Events, benoemingen en samenwerkingen

LEES VERDER

 

 

 

 

 

Powervrouwen

Het organiseren van een high-end event speciaal voor corporate vrouwen aan de top bleek een schot in de roos. Sinds de eerste editie in 2015, staat dit exclusieve evenement dan ook jaarlijks op het programma. De eerstvolgende editie vindt begin oktober plaats in het Stedelijk Museum. Heeft u interesse om hier bij te zijn? Stuur dan een mail naar events@houthoff.com.

HOUTHOFF HEROES

Tijdens een echte verkiezingscampagne gaan verschillende goede doelen jaarlijks de strijd met elkaar aan om geldprijzen te winnen die uitgeloofd worden door Houthoff Buruma. Dankzij de inspanningen van de jonge advocaten Annemarth Hiebendaal en Lumine van Uden werd Stichting Vluchtelingenwerk onlangs de grote winnaar.

Internationaal netwerk

Houthoff Buruma is een onafhankelijk Nederlands kantoor met advocaten, notarissen en belastingadviseurs die in de top van de juridische markt opereren. Wanneer onze cliënten juridisch advies over de grens nodig hebben schakelen wij kantoren uit ons internationale netwerk in. Ons netwerk bestaat uit een selectie van topkantoren waar we goed mee samenwerken en waarvoor we op regelmatige basis bijeenkomsten organiseren waarin kennis wordt gedeeld en de banden worden versterkt. Daarnaast is Houthoff Buruma het enige advocatenkantoor in Nederland dat exclusief lid is van het internationale Lex Mundi netwerk. Dit prestigieuze netwerk geeft ons toegang tot meer dan 100 jurisdicties, 160 onafhankelijke kantoren en 21.000 advocaten.

Voor meer informatie over juridische advisering buiten Nederland kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Houthoff Buruma, of met Els Houtman verantwoordelijk voor onze internationale relaties.

Bestuur verwelkomt Albert Knigge

Na een bestuurstermijn van zes jaar treedt Johan Rijlaarsdam per 1 april terug als bestuurder en Managing Partner van Houthoff Buruma om zich weer volledig te wijden aan zijn praktijk. Albert Knigge treedt toe tot het driekoppige bestuur, dat verder bestaat uit Michiel Pannekoek en Edward de Bock, die Johan Rijlaarsdam opvolgt als Managing Partner.

WIN – WIN SITUATIE

Als kantoor dragen wij graag ons steentje bij aan het vooruitbrengen van jongeren die dat extra nodig hebben. Vanuit die gedachte is een mooie samenwerking ontstaan met de Johan Cruijff Foundation, die op ons kan rekenen voor juridische ondersteuning.

Ga naar Johan Cruijff Foundation

 

Bedrijfsjuristen opgelet!

Ieder jaar organiseert Houthoff Buruma in samenwerking met het NGB de Bedrijfsjuristen Monitor. Tijdens dit evenement komen actuele onderwerpen en relevante vraagstukken aan de orde. De verschillende visies worden gebundeld in een mooi naslagwerk en de borrel na afloop biedt u de gelegenheid weer eens bij te praten met uw vakgenoten. Bent u bedrijfsjurist en wilt u graag uitgenodigd worden voor dit evenement? Stuur dan een mail naar bjm@houthoff.com.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Nog geen lid van de Houthoff Buruma Community? Meld je dan snel aan via LinkedIn of via Houthoff.com en let’s keep in touch!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur