HOUTHOFF
EVENTS

HOUTHOFF ORGANISEERT MET REGELMAAT UITEENLOPENDE EVENEMENTEN VOOR RELATIES EN CLIËNTEN. HIERONDER WORDEN ENKELE AANKOMENDE EVENTS UITGELICHT. INDIEN HET ONDERWERP JE AANSPREEKT KUN JE DAT AANGEVEN, ZODAT WIJ JE OP DE HOOGTE KUNNEN HOUDEN.

Heb je vragen over een van de events, neem dan contact op met Willemijn de Kruif via events@houthoff.com of +31 20 605 64 28.

PENSIOEN SEMINAR

Twee keer per jaar worden de actualiteiten op het gebied van pensioenrecht besproken. Na een plenaire sessie waarin de actualiteiten centraal staan wordt per doelgroep (verzekeraars, corporates, pensioenfondsen) een workshop gegeven waarin de voor hen specifieke relevante onderwerpen nader worden besproken.

Data: 4 juni en 19 november
Locatie: Amsterdam

Interesse tonen

BEDRIJFSJURISTEN MONITOR

De afgelopen tien jaar is de BJM uitgegroeid tot een instituut, zowel het event zelf als de rapporten die in die jaren zijn gepubliceerd. De laatste editie stond in het teken van de belangrijkste thema’s die leven onder bedrijfsjuristen, de zogenaamde ‘wakkerligpunten’.

Ook in 2018 wordt dit jaarlijkse netwerkevent voor de Nederlandse bedrijfsjurist georganiseerd door het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen in samenwerking met Houthoff. 2017 was het jubileumjaar van de Bedrijfsjuristen Monitor. Bekijk hier de ‘Blik terug in de tijd; 10 jaar BJM’.

Interesse tonen

Round Tables

VOOR BESTUURDERS EN TOEZICHTHOUDERS

Regelmatig organiseren wij Round Tables voor bestuurders en toezichthouders. Actuele onderwerpen worden aangesneden en levendige discussies sporen wij met prikkelende stellingen aan. Wij nemen de Chatham House rules in acht wat zorgt voor een optimaal klimaat om kennis te delen.

Indien u, als bestuurder of toezichthouder, een uitnodiging wenst te ontvangen, dan kunt u een bericht sturen naar events@houthoff.com. Vermeld hierbij uw functie en/of commissariaten met een link naar uw uitgebreidere profiel, zodat u alleen uitnodigingen ontvangt voor Round Tables die bij uw profiel passen.

GLOBAL CORPORATE LADIES EVENT
CULTURE, COCKTAILS, CONNECT

Een inhoudelijke bijeenkomst voor vrouwen aan de top dat na succesvolle Nederlandse edities voor het eerst op alle Houthoff locaties over de wereld wordt georganiseerd. Op 2 oktober vindt dit unieke event plaats, dat in ieders eigen tijdzone om 17.00 uur van start gaat. Tokyo trapt af en wordt achtereenvolgens door Singapore, Amsterdam, Brussel, Londen en New York gevolgd. Dit jaar draagt de bijeenkomst het thema “connect”. Tijdens het inhoudelijke deel van het programma reageren de deelnemers op prikkelende stellingen over actuele onderwerpen die een brede relevantie hebben. Na het inhoudelijk gedeelte wordt de middag afgesloten met een exclusieve artistieke invulling, gevolgd door cocktails. Lees meer over het Global Corporate Ladies Event in het interview met initiatiefnemers Marloes Brans en Marry de Gaay Fortman en Els Houtman, die het event internationaal bracht.

Datum: 2 oktober
Locaties: Amsterdam, Brussel, Londen, New York, Singapore en Tokyo

Interesse tonen

HEALTHCARE COURSE

In opvolging van de succesvolle editie in het voorjaar van 2018 wordt een nieuwe editie van de Houthoff Healthcare Course georganiseerd. Hier wordt, specifiek ten behoeve van legal counsels en secretarissen van raden van bestuur van Ziekenhuizen in Nederland, op een specifiek topic ingegaan.

Interesse tonen

Speciale sectoren en het aanbestedingsrecht

De Aanbestedingswet kent een bijzonder regime voor speciale-sectoropdrachten. Speciale-sectorbedrijven en marktpartijen die meedingen naar speciale-sector-opdrachten hebben daardoor te maken met specifieke aanbestedingsvraagstukken. Wanneer is sprake van een zogenoemde ‘relevante activiteit’? Welke uitzonderingsgronden zijn wanneer toepasbaar en wat zijn daarbij de bijzondere aandachtspunten? Welke vormen van samenwerking zijn mogelijk zonder dat daardoor een aanbestedingsplicht ontstaat?

Deze en andere vraagstukken worden besproken tijdens de bijeenkomst Speciale sectoren en het aanbestedingsrecht op 23 mei.

Datum: 23 mei
Locatie: Amsterdam

Interesse tonen

PROVADA DINER

Op de eerste avond van Provada, Nederlands grootste vastgoedbeurs, brengt Houthoff traditiegetrouw het topsegment van de vastgoedmarkt bijeen tijdens het Houthoff Provada Diner, een begrip onder onze vastgoedrelaties.

Op de bank met …
Traditiegetrouw nodigen wij een prominente gast uit voor een interview op de bank met Marry de Gaay Fortman.

Datum: 5 juni
Locatie: Amsterdam

Interesse tonen

Real Estate Drinks

Na succesvolle edities van de Houthoff Real Estate Drinks in 2016 en 2017, openen we dit jaar opnieuw de deuren van ons kantoor te Amsterdam voor cliënten en relaties werkzaam in de top van de vastgoedmarkt.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur