EDWARD DE BOCK
MANAGING PARTNER

VOORWOORD

‘Kansen vinden waar anderen ze niet zien’

Onze mensen vinden kansen waar anderen ze niet zien
Met gepaste trots kijken we terug op de afgelopen decennia, waarin de basis is gelegd voor onze huidige positie als een van de leidende Nederlandse advocatenkantoren met zo’n 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Met onze eigen buitenlandse vestigingen en onze ‘Best Friends Strategie’ zijn we uitgegroeid tot een internationaal kantoor. Al die jaren zijn we onafhankelijk gebleven – en daar zijn we trots op.

“Houthoff Buruma zal altijd de beste willen zijn,” zegt Eddie Meijer in het interview verderop in dit magazine. In maart 2017 trad hij toe tot het roemruchte gezelschap van de Houthoff Buruma-alumni. We zijn Eddie en alle alumni zeer erkentelijk. Sinds de start van Houthoff c.s. in de jaren 70 van de vorige eeuw en de fusie met Buruma Maris – inmiddels alweer achttien jaar geleden – hebben generaties kantoorgenoten gestaag gebouwd aan de groei van ons kantoor, zowel in omvang als in kwaliteit.

Onze cliënten geven aan dat we de beste mensen hebben. Voor strategische issues doen ze een beroep op ons als hun ‘trusted advisor’. We leveren praktische oplossingen voor complexe juridische problemen en door de breedte van ons kantoor kunnen we antwoord geven op elke vraag achter de vraag. Onze mensen hebben een passie voor het oplossen van de problemen van cliënten en het vinden van kansen waar anderen ze niet zien.

We noemen dat ‘Going beyond’.

 

Dit credo brengt ook de verplichting met zich mee om elke keer de verwachtingen van onze cliënten te overtreffen. Daarom moeten we ons continu blijven ontwikkelen. In dit magazine leest u over diverse vormen van innovatie. Ontwikkelingen op het gebied van M&A, waar we een toonaangevende rol spelen. Ontwikkelingen in de energiesector, waar we een drijvende kracht zijn achter de energietransitie. En ontwikkelingen op ons eigen vakgebied, waar we steeds meer gebruikmaken van visualisaties om complexe juridische materie snel toegankelijk te maken. Alles in perspectief geplaatst door oud-kantoorgenoten die hun vleugels hebben uitgeslagen en door de huidige Houthoff Buruma-generatie en haar cliënten.

Eén magazine per jaar doet geen recht aan de snelheid waarin nieuwe ontwikkelingen zich voltrekken. Daarom is er naast de papieren versie die voor u ligt ook een online magazine gekoppeld aan de Houthoff Buruma Community. Hiermee bieden we een dynamisch platform voor onze alumni en huidige kantoorgenoten, waar interessante vakmatige ontwikkelingen en nieuws door en over (oud-) kantoorgenoten gedeeld kunnen worden.

Ik wens u veel leesplezier!

EDWARD DE BOCK

Al die jaren zijn we onafhankelijk gebleven – en daar zijn we trots op
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur