OP DE HOOGTE

Events, benoemingen en samenwerkingen

LEES VERDER

PAULUS MERKS

We zetten in op een stevige uitbreiding van onze belastingadviespraktijk. Per 1 januari is Paulus Merks gestart als nieuwe partner naast Sylvia Dikmans en Rob Havenga. De verwachting is dat de fiscale praktijk tegen het einde van 2018 is verdubbeld tot 30 belastingadviseurs. De praktijkgroep heeft hiermee alle fiscaal relevante disciplines in huis, zoals Vpb, BTW, IB /LB, overdrachtsbelasting en transfer pricing inclusief internationale advisering.

“Met deze uitbreiding verstevigen we de positie van onze fiscale praktijk verder in de markt en zijn we in staat om onze cliënten nog beter alle specialismen binnen het belastingrecht te bieden” – Edward de Bock

KIRSTEN BERGER

Kirsten staat bekend om haar specifieke kennis en ervaring op het gebied van de energie en industriële sector. Binnen deze sectoren treedt ze op voor verschillende ondernemingen op het gebied van projecten, M&A transacties, commerciële contracten, joint ventures, regulatory aspecten en (project)financieringen.

Kirsten is een van de weinige energierecht advocaten in Nederland die zich als sectorspecialist volledig op de energie- en industriële sector richt. Uniek aan haar praktijk is dat zij advies geeft over de volledige breedte van de sector waardoor zij uitgebreide ervaring heeft op het gebied van zowel fusie en overname transacties, commerciële contracten als regulatory aspecten.

Samenwerking Nationale Opera & Ballet

Sinds 1 januari 2018 is Houthoff hoofdsponsor van Nationale Opera & Ballet. Houthoff is de eerste hoofdsponsor van de drie-eenheid: het theater Nationale Opera & Ballet en de gezelschappen De Nationale Opera en Het Nationale Ballet.

“We zijn verheugd dat Houthoff ons steunt om topkwaliteit te blijven leveren met De Nationale Opera en Het Nationale Ballet op het toneel, maar ook achter de schermen in het theater. Samen met Houthoff delen wij de passie voor ons vak en de wens om topkwaliteit te bieden en vernieuwing te stimuleren.” – Els van der Plas, algemeen directeur Nationale Opera & Ballet.

HOUTHOFF HEROES

Tijdens een echte verkiezingscampagne gaan verschillende goede doelen jaarlijks de strijd met elkaar aan om geldprijzen te winnen die uitgeloofd worden door Houthoff. Dankzij de inspanningen van Dennis Nederlof (intern dienst) werd Sportclub Only Friends onlangs de grote winnaar. Ook Joska Tempel maakt zich hard voor een goed doel en bezorgde Christelijk Jongeren Verbond Overschie een mooie geldprijs. Oscar van Angeren, Jessica den Dekker en Yorick Kool haalde letterlijk een “nat pak” tijdens de Londen City Swim voor Stichting ALS, en ook zij hebben een al een mooi startbedrag verworven voor de 2018 editie.

Houthoff aanwezig tijdens IBA Annual Conference

Dit jaar vindt de IBA Annual Conference plaats in Rome waar de Houthoff delegatie ook dit jaar traditiegetrouw intrek neemt in het Houthoff House waar zij relaties ontvangen tijdens meetings, lunches en diners.

LEGAL DESIGN, Designed to Deliver

Het Legal Design Team van Houthoff, dat in 2016 is opgezet, is een van de meest vooruitstrevende in het Nederlands juridische veld. Het team leverde een bijdrage aan meerdere toonaangevende zaken. Ook zagen wij vonnissen waarin de gebruikte visuele metafoor als leidraad werd genomen. Sprak onze Legal Design Specialist Sarah van Hecke in een keynote tijdens de Legal Design Summit in Helsinki en gaf zij een workshop aan legal teams van verschillende cliënten over onder andere contractdesign en stakeholderdesign.

Lees meer over Legal Design

Meer weten over het effectief inzetten van Legal Design binnen jouw organisatie? Of wil je leren hoe je als jurist de voordelen van Legal Design kunt benutten? Neem dan contact op met Sarah van Hecke, Legal Design Specialist bij Houthoff.  

 

Bedrijfsjuristen opgelet!

Ieder jaar organiseert Houthoff in samenwerking met het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen de Bedrijfsjuristen Monitor. Tijdens dit evenement komen actuele onderwerpen en relevante vraagstukken aan de orde. De verschillende visies worden gebundeld in een mooi naslagwerk en de borrel na afloop biedt u de gelegenheid weer eens bij te praten met uw vakgenoten. Bent u bedrijfsjurist en wilt u graag uitgenodigd worden voor dit evenement? Stuur dan een mail naar bjm@houthoff.com.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Nog geen lid van de Houthoff Alumni Community? Meld je dan snel aan via LinkedIn of via Houthoff.com en let’s keep in touch!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur